Skip to Content

Vintersyklister først ute på tur!

Er du vintersyklist? Da inviterer vi deg med på tur i Lillestrøm på torsdag, 08.02.18 med etterfølgende erfaringsutveksling på lokal pub der vi spanderer hot fries og kald drikke! Bli med!

  • Lokallagsnytt | Lillestrøm og omegn | Tur og ferie
Carsten Wiecek
Ikke parker sykkelen når snøen kommer. Bli heller vintersyklist og del dine erfaringer og hot fries med oss!

SLF Lillestrøm og omegn inviterer kommunale vintersyklister til å bli med på årets første sykkeltur i Lillestrøm med etterfølgende erfaringsutveksling på lokal pub, der vi spanderer hot fries og kaldt drikke. Se turbeskrivelsen nedenfor og send påmelding så fort som mulig til lillestrom@syklistene.no om du ønsker å bli med!

Tur: Vintersyklister (deltakere i pågående vintersykkelkampanjer) på tur i Lillestrøm
Tidspunkt: torsdag, 08.02.18, fra kl 16 til ca kl 18
Start: Lillestrøm stasjon, ved bysykkelstativ på sentrumsiden
Beskrivelse: Vi inviterer «kommunale vintersyklister» (særlig deltakere fra vintersykkelkampanjen
“Piggene ute!” og fra kommunens vintersykkelkampanje) til å bli med på en kort tur i Lillestrøm og omegn. Etter turen blir det et avsluttende møte på Fuser i Lillestrøm der vi spanderer fries og alkoholfri drikke. Der blir det også anledning til erfaringsutveksling mellom vintersyklistene og du kan få informasjon fra både vårt lokallag og planavdelingen i Skedsmo kommune.
Deltakere: Maks 20 vintersyklister (inkl kvinnelige vintersyklister med “Piggene ute”), obligatorisk
påmelding pr mail til lillestrom@syklistene.no innen 31.01.18
Kontakt SLF LOO: Carsten Wiecek (lillestrom@syklistene.no)
Samarbeidspartner: Planavdeling i Skedsmo kommune, v/ Torgeir Hellesen og Fuser (www.fuserbar.no/)

Tilbudet er særlig rettet mot deltakere i vår egen vintersykkelkampanje «Piggene ute!» og deltakere i kommunens vintersykkelkampanje i Skedsmo, men også andre «uorganiserte vintersyklister» kan bli med. Turen er den første av en rekke tematiske sykkelturer som vårt lokallag arrangerer i 2018, og turbeskrivelsen ovenfor er tatt av turkatalogen på vår nettside her der alle turene presenteres. Om du ikke blir med på turen i februar, så har du altså flere muligheter senere i år. Keep cycling!

Annonse
Annonse
Annonse
Back to top