Skip to Content

Støtt oss som medlem i dag og vinn sprek elsykkel!

Kun fire av ti voksne som sykler jevnlig i trafikken, synes det er lett å forstå vikepliktsreglene. Konsekvensen av et uklart regelverk er alvorlig, og vikepliktsregelverket for syklister er modent for ny gjennomgang, mener Syklistenes Landsforening. Dette er en av de viktige sakene som vi jobber med nå. Vi trenger ditt medlemskap for å gjøre dette.


Meld deg inn i dag og du kan vinne sprek elsykkel

Melder du deg inn i dag så kan du kan vinne en sprek elsykkel fra Birk (verdi kr 17.900,-). Sykkelen er utstyrt med kraftig Bafang-motor på 250 W. Den har en rekkevidde på opptil 80 km. Sykkelen har 7 gir.

Delta i trekning av Sprek elsykkel fra Birk Sport AS

Farlige situasjoner

En undersøkelse av Respons Analyse fra 2016, viser blant annet at kun 38 prosent krysset av for at de synes det er lett å forstå vikepliktsreglene. De som svarte, var personer over 18 år som sykler jevnlig i trafikken.

– Dette er svar fra voksne, øvede syklistene som sykler ofte i trafikken. Hva da med våre barn? Vi jobber for at alle skal kunne sykle trygt og sikkert. Slik det er nå, blir mye ansvar lagt på syklistene. Vi jobber for at regelverket må endres for at trafikkbildet skal bli mer forutsigbart. Kommenterer lederen i Syklistenes Landsforening.

Hvorfor være medlem i Syklistenes Landsforening?

• støtte vårt arbeid for at det skal bli tryggere og mer attraktivt å sykle i Norge
• få 20 % rabatt på elsykler
• medlemsblad

Type medlemskap


Det er ingen bindingstid, du kan når som helst melde deg ut.

Personalia

Betaling

Betaling skjer årlig


Bli medlem i dag og delta i trekningen av en sprek elsykkel fra Birk!

Kampanjetilbudet gjelder nye medlemmer. Syklistenes Landsforening er en ideell, uavhengig forening for hverdagssyklistene. SLF er syklistenes talerør inn mot myndighetene. Vi arbeider for at det skal bli tryggere og mer attraktivt å sykle i Norge. Vi trenger deg som medlem for å gjøre dette! Ved å bli medlem av Syklistenes Landsforening støtter du vårt arbeid og får gode medlemsfordeler. Her finner du spørsmål og svar om medlemskapet.

Back to top