Skip to Content

Hjelp forskning – vinn elsykkel!

Hva får du ut av tiden du bruker på å reise til jobb eller andre steder?


Ved hjelp av appen Woorti kan du bidra til forskning som vil hjelpe byer utvikle det beste systemet for transport. Mange har forsket på hvor mye tid folk bruker på reise, men sjelden har de sett på folks opplevelse av hva de får ut av tiden de bruker på å reise. Woorti gjør det, i ti europeiske land.

Alle som deltar og registrerer minst 14 reiser på ulike dager blir automatisk med i trekningen av en Birk E-RACEWAY. Velg mellom dame- eller herremodell. 30 heldige vinnere vil også få en trøstepremie med sykkelutstyr til en verdi av 300 kr. Premiene er levert av vår samarbeidspartner Birk Sport.

Last ned appen her, eller les mer om prosjektet under.

Last ned i Apple App Store Tilgjengelig på Google Play

Om Woorti 1
Visste du at en person bruker to år av sitt liv på å reise? Woorti vil hjelpe deg bruke tiden bedre.

Hver dag bruker nordmenn til sammen utallige timer på å reise fra A til B. Mange har forsket på hvordan og hvorfor, men få har sett på hva hver enkelt føler de får ut av tiden de bruker. Gjennom forskningsprosjektet MoTiV, støttet av EU-kommisjonen, kan du nå bidra til å forske på dette, samtidig som du får hjelp til å bruke din reisetid bedre – helt og holdent basert på hva du selv ønsker å få ut av tiden din.

Woorti er en app som sporer hvor langt du reiser og spør deg om hvilket transportmiddel du brukte, hva du fikk ut av tiden og hva du ønsker å få ut av tiden. Deretter hjelper deg den finne en transport som passer bedre for deg og din mål. Alle dine data behandles anonymt og i tråd med EUs personvernsregulering, GDPR.

Din hjelp vil være et svært nyttig bidrag til å hjelpe millioner av mennesker å få mer ut av alle timene de bruker på å reise i løpet av sitt liv. Takk!

Last ned i Apple App Store Tilgjengelig på Google Play

Her er en guide som hjelper deg bruke appen:

Back to top