Skip to Content

Oppdag din reisetid med Woorti

Fortell oss hva du får ut av tiden du bruker på å reise til jobb eller andre steder, så vil vi hjelpe deg å utnytte tiden din bedre.


Snart kan du få hjelp med å velge riktig reisemetode for deg, enten det er sykkel, gange, kollektivt eller bil, ved hjelp av appen Woorti. Samtidig vil du hjelpe et forskningsprosjekt som vil se på folks oppfattelse av hva de får ut av tiden de bruker på å reise, i ti europeiske land.

Registrer din e-postadresse her for å få beskjed når appen er tilgjengelig til installasjon på Android og iOS. Eller les mer om prosjektet under.

Om Woorti 1
Visste du at en person bruker to år av sitt liv på å reise? Woorti vil hjelpe deg bruke tiden bedre.

Hver dag bruker nordmenn til sammen utallige timer på å reise fra A til B. Mange har forsket på hvordan og hvorfor, men få har sett på hva hver enkelt føler de får ut av tiden de bruker. Gjennom forskningsprosjektet MoTiV, støttet av EU-kommisjonen, kan du nå bidra til å forske på dette, samtidig som du får hjelp til å bruke din reisetid bedre – helt og holdent basert på hva du selv ønsker å få ut av tiden din.

Woorti er en app som sporer hvor langt du reiser og spør deg om hvilket transportmiddel du brukte, hva du fikk ut av tiden og hva du ønsker å få ut av tiden. Deretter hjelper deg den finne en transport som passer bedre for deg og din mål. Alle dine data behandles anonymt og i tråd med EUs nye personvernsregulering, GDPR.

Din hjelp vil være et svært nyttig bidrag til å hjelpe millioner av mennesker å få mer ut av alle timene de bruker på å reise i løpet av sitt liv.

Registrer din e-postadresse her for å få beskjed når appen er tilgjengelig:

Back to top