Skip to Content

Praktisk informasjon

Den nasjonale sykkelkonferansen 2018 skal holdes på Quality Hotel Sarpsborg. Hotellet ligger 50 minutter fra Oslo og er et av de største familie- og konferansehotellene i landet. Med moderne fasiliteter, varierte lokaler, treningsstudio og et spa er det et populært valg både for konferansegjester og familier.


Mottakelse 3. juni

På kvelden søndag 3. juni, vil det avholdes en uformell og sosial mottakelse på Glenghuset – sentralt i Sarpsborg. Dette arrangementet er i regi av Sarpsborg kommune og er for deltakere som kommer kvelden før selve konferansen starter. Ordføreren ønsker velkommen og det vil bli servert fingermat.

Festmiddag

På kvelden 4. juni blir det festmiddag i fantastiske omgivelser på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad sentrum. Alle som ønsker å delta på festmiddagen må melde seg på denne i påmeldingsskjemaet. Festmiddagen er en unik anledning til å utvide sitt nettverk og utveksle erfaringer i uformelle omgivelser. Det blir fri bordsetting på langbord og benker, og du kan gå rundt å hente deg mat på ulike stasjoner.

Program for kvelden:

19.00 Ankomst Hydrogenfabrikken – velkomstdrink og DJ
19.30 Matservering – grillretter, tapas og salat
20.15 Ordfører i Fredrikstad ønsker velkommen
20.30 Underholdning med CC Cowboys vokalist Magnus Grønneberg
21.00 Kaffe- og dessertbord
22.00–24.00 Busser tilbake til hotellet

Vårt lokale for festmiddagen, Hydrogenfabrikken, ligger i de gamle industriområdene på Øra – like ved Gamlebyen i Fredrikstad.

Transport til/fra festmiddag

Deltakere som skal være med på festmiddagen 4. juni kan velge mellom tre ulike transporttilbud fra konferansehotellet og ned til Hydrogenfabrikken:

  1. Guidet sykkeltur fra Grålum til Hydrogenfabrikken langs Glommastien (18 km )
  2. Busstur fra Grålum til Fredrikstad sentrum, guidet byvandring langs elva i Fredrikstad til Gamlebyen og Hydrogenfabrikken (3 km)
  3. Busstur fra Grålum og til Kongstenhallen. Kort spasertur gjennom Gamlebyen til Hydrogenfabrikken (<1km)

Alle konferansedeltakere som skal delta på festmiddagen, må velge ønsket transportform ved påmelding til konferansen. Etter festmiddagen vil samtlige deltakere få tilbud om å bli busset fra Hydrogenfabrikken til hotellet. Alternativ 1. og 2. har avgang fra hotellet kl. 17.00, og alternativ 3. har avgang 17.30.

Sykkelparkering

For deltakerne som tar med egen sykkel til konferansen, vil det være satt av rom til parkering av sykler innendørs på Quality Hotel Sarpsborg under konferansen. Dette rommet vil være låst med nøkkelkort, som kan hentes ut i resepsjonen. Det vil også være mulighet for vask av sykkel på vei inn og Pedalen sykkelverksted vil være til stede med et mobilt sykkelverksted – et gratis tilbud til deltakere som tar med egen sykkel.

Overnatting

Bestilling av rom gjøres direkte med  hotellet

Overnatting bestilles direkte med hotellet med kode «sykkel2018»
e-post: booking.sarpsborg@choice.no

Priser pr. person pr. natt:

Standard dobbeltrom 1 person 4.–5. juni kr 1050,–
Standard dobbeltrom 2 personer 4.–5. juni kr 1100,–

Ekstra natt søndag til mandag:
Standard enkelrom og dobbeltrom 3.–4. juni kr 790,–

Prisene er inkludert rom, frokost, inngang til badeland og treningssenter. Prisene inkluderer også buss tur-retur til Quality Hotel Fredrikstad.

Frokost

En skikkelig frokostbuffet serveres hver morgen for å forberede deg og teamet ditt for en produktiv dag. Den inkluderer mange varme og kalde, smakfulle retter, fra ferske omeletter til sunn müsli og varmt brød.

Transport fra Oslo

  • Med buss: TIMEkspressen TE3: Oslo – Moss – Sarpsborg stopper på Lekevollkrysset i kort gangavstand til konferansehotellet. Sykkel kan medbringes i bussens bagasjerom for 99,–.
  • Med tog: Tog til Råde stasjon og buss 211 til Inspiria Science Center
  • Med bil: Ta av E6 ved avkjøring nr. 7, som er skiltet Sarpsborg N/Grålum, ved Quality Hotell.

For utvidet funksjonalitet som f.eks å laste ned koordinater i GPX eller KML, må du åpne kartet. Klikk på kartet for å komme videre til kartleverandørens nettside.

Få med deg oppdateringer – følg sykkelkonferansen på facebook!

Back to top