Skip to Content

Program

Overordnet tematikk for Den nasjonale sykkelkonferansen 2018, er sykkelens rolle i fremtidens transportsystem. Det vil også bli fokusert på helsegevinster ved sykling, og aktuelle tema i Nasjonal transportplan. Det kommer spennende foredragsholdere fra inn- og utland. Gode eksempler på byer som har lykkes i sin sykkelsatsing blir presentert. Festmiddag med underholdning av CC Cowboys vokalist. Velkomst er den 3. juni, åpning av selve konferansen er 4. juni.


Mottakelse søndag 3. juni

På kvelden søndag 3. juni, vil det avholdes en uformell og sosial mottakelse på Glenghuset – sentralt i Sarpsborg. Dette arrangementet er i regi av Sarpsborg kommune og er for deltakere som kommer kvelden før selve konferansen starter. Ordføreren ønsker velkommen og det vil bli servert fingermat.

Mer info om program 3. juni følger

Guidede turer og festmiddag

På kvelden 4. juni blir det festmiddag i fantastiske omgivelser på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad sentrum. Alle som ønsker å delta på festmiddagen må melde seg på denne i påmeldingsskjemaet. Festmiddagen er en unik anledning til å utvide sitt nettverk og utveksle erfaringer i uformelle omgivelser. Det blir underholdning med CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg under middagen.

Når det gjelder transportetappen fra konferansehotellet og ned til Hydrogenfabrikken er det skissert tre alternative reisemåter for deltakerne:

  1. Guidet sykkeltur fra Grålum til Hydrogenfabrikken langs Glommastien (18 km)
  2. Busstur fra Grålum til Fredrikstad sentrum, guidet byvandring langs elva i Fredrikstad til Gamlebyen og Hydrogenfabrikken (3 km)
  3. Busstur fra Grålum og til Kongstenhallen. Kort spasertur gjennom Gamlebyen til Hydrogenfabrikken (<1km)

Alle konferansedeltakere som skal delta på festmiddagen, må velge ønsket transportform ved påmelding til konferansen. Etter festmiddagen vil samtlige deltakere få tilbud om å bli busset fra Hydrogenfabrikken til hotellet.

Deltakere som tar med egen sykkel til konferansen, får tilbud om gratis sykkelservice på hotellet – levert av Pedalen Sykkelverksted. Huk av for medbrakt sykkel ved påmelding, dersom du har anledning til å ta med egen sykkel til sykkelturen!

Vårt lokale for festmiddagen, Hydrogenfabrikken, ligger i de gamle industriområdene på Øra – like ved Gamlebyen i Fredrikstad.

Meld deg på i dag!

Back to top