Skip to Content

Program

4.-5. juni 2018 arrangeres Den nasjonale sykkelkonferansen i Sarpsborg. Dette er den viktigste og største møteplassen for alle som jobber med sykkel- og byutvikling i Norge. Velg mellom over 30 ulike foredrag. Tematikk for konferansen er sykkelens rolle i dagens transportsystem. Gode eksempler på byer som har lykkes i sin sykkelsatsing blir presentert. Keynote speaker er byutvikleren Gil Penalosa. Festmiddag med underholdning av CC Cowboys vokalist. Velkomst er den 3. juni, åpning av selve konferansen er 4. juni.


Med forbehold om endringer i programmet.

Mottakelse søndag 3. juni

Søndag 3. juni vil det avholdes en uformell og sosial mottakelse i regi av Sarpsborg kommune. Dette er for deltakere som ønsker å komme en kveld før selve konferansen starter. Det serveres fingermat.

Program

17:30 Dørene åpner

18:00 Ordfører i Sarpsborg ønsker velkommen

18:15 Workshop Oslostandarden (Helle Beer Urheim, Sykkelprosjektet i Oslo kommune)

19:00 Quiz

Sted: Kulturhuset Gleng, Dronningens gate 34, Sarpsborg

Hvordan komme seg til mottakelsen?

Sykkel: Det kan lånes sykkel på hotellet. Henvend deg i resepsjonen. Forslag til sykkelrute finnes her.

Buss fra Quality Hotel Sarpsborg: Busskort kan hentes i resepsjonen for deltakerne på nasjonal sykkelkonferanse. Ta buss fra holdeplassen «Borgbygget» til Sarpsborg bussterminal. For eksempel:

215 Blessom 17:05 – 17:15

211 Kvastebyen 17:34 – 17:45

204 Sarpsborg 17:44 – 17:55

 

Guidede turer og festmiddag

På kvelden 4. juni blir det festmiddag i fantastiske omgivelser på Hydrogenfabrikken i Fredrikstad sentrum. Alle som ønsker å delta på festmiddagen må melde seg på denne i påmeldingsskjemaet. Festmiddagen er en unik anledning til å utvide sitt nettverk og utveksle erfaringer i uformelle omgivelser. Det blir underholdning med CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg under middagen.

Når det gjelder transportetappen fra konferansehotellet og ned til Hydrogenfabrikken er det skissert tre alternative reisemåter for deltakerne:

  1. Guidet sykkeltur fra Grålum til Hydrogenfabrikken langs Glommastien (18 km)
  2. Busstur fra Grålum til Fredrikstad sentrum, guidet byvandring langs elva i Fredrikstad til Gamlebyen og Hydrogenfabrikken (3 km)
  3. Busstur fra Grålum og til Kongstenhallen. Kort spasertur gjennom Gamlebyen til Hydrogenfabrikken (<1km)

Alle konferansedeltakere som skal delta på festmiddagen, må velge ønsket transportform ved påmelding til konferansen. Etter festmiddagen vil samtlige deltakere få tilbud om å bli busset fra Hydrogenfabrikken til hotellet.

Deltakere som tar med egen sykkel til konferansen, får tilbud om gratis sykkelservice på hotellet – levert av Pedalen Sykkelverksted. Huk av for medbrakt sykkel ved påmelding, dersom du har anledning til å ta med egen sykkel til sykkelturen!

Vårt lokale for festmiddagen, Hydrogenfabrikken, ligger i de gamle industriområdene på Øra – like ved Gamlebyen i Fredrikstad.
Back to top