Skip to Content

Påmelding til Den nasjonale sykkelkonferansen

25.–26. mai 2020 arrangeres Den nasjonale sykkelkonferansen i Stavanger. Dette er den viktigste og største møteplassen for alle som jobber med sykkel og byutvikling i Norge. Foredragsholdere fra inn- og utland skal gi faglig påfyll til over 300 deltakere. Det vil bli mange ulike foredrag innenfor ulike temaer. Programmet blir publisert etterhvert som det blir klart. Påmeldingsfrist er 2. mai 2020, men meld deg på allerede i dag og få "early bird"-rabatt.


Få «early bird»-rabatt frem til 01.03.2020. Du blir kontaktet av oss etter vi har mottatt påmeldingen.

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon om program og overnatting.

Påmeldingsbetingelser

Alle påmeldte skal umiddelbart motta en bekreftelse på konferansepåmelding per e-post. Din påmelding er bindende når den er mottatt hos oss. Avbestilling må skje skriftlig, ved avbestilling etter 2. mai belastes full deltakeravgift. Påmeldte deltakere som er forhindret i å møte på konferansen, kan erstattes av en annen deltaker fra samme organisasjon – dersom det gis skriftlig beskjed innen 15. mai. Det tas forbehold om endringer i programmet.

Siste frist for påmelding er 2. mai. Etter fristen vil vi så langt det lar seg gjøre forsøke å få med deltakere som sender en forespørsel til post@syklistene.no.

 

Back to top